Biztosítások és díjszámítás

A biztosítás árai érdeklik? Töltse ki az adott biztosítási termékhez kapcsolódó űrlapot és rövidesen megismerheti a díjakat.

Lakás, vagyon, érték

Életünk talán legnagyobb befektetése a ház, a lakás, az ingatlan ahol élünk. Nincs olyan, aki ne szeretné értékeit biztonságban tudni. Munkám során több ezer károsulttal találkoztam már és sajnos sok esetben hiányzott a megfelelő vagyonbiztosítás.

Gépjármű

Balesetek minden napra jutnak, elég csak a híreket figyelemmel követni. Ha felhív, elég csak megadnia a rendszámát és a forgalmi számát és díjmentesen végzek az Ön részére egy kalkulációt a várható biztosítási díj vonatkozásában. Próbálja ki!

Élet, egészség

Életbiztosításaink szerteágazóan egyénre szabhatóak. Az emberi élet és egészség ugyan nem beárazható, de mindenki szeretné biztonságban tudni szeretteit és saját magát, ha bekövetkezik a legrosszabb. Készüljünk fel rá addig, amíg megtehetjük.

Utazás

Idegen helyen, egzotikus tájakon nyaralna? Esetleg csak valamelyik szomszédos országba menne át síelni? Persze mindig akkor történik valami, amikor távol vagyunk otthonunktól.

Megtakarítás

Megvalósításra váró céljai eléréséhez sokféle eszköz áll rendelkezésre. Beszéljük át, mik a tervei és engedje meg, hogy bemutassak néhány megtakarítási lehetőséget.

Nyugdíj

Sokat emlegetett téma a hazai nyugdíjrendszer. Ugye nem megnyugtató a jelenlegi helyzet? A jövőbeni éne hálás lesz a mostaninak, ha időben elkezdi az öngondoskodást.

Velem időt spórolhat

Ha unja már az alkuszokat és a klasszikus ügynököket, akik egy kávé mellett szeretnének Önnel a pénzügyeiről beszélgetni, keressen meg, mondja el céljait és én mindent igényeinek megfelelően elintézek. Legyen egy biztosítós embere, aki leveszi válláról az utánajárás fáradalmait.

Online tanácsadás

Nincs ideje találkozni, de szeretne pontos felvilágosítást kapni. Írja meg, mire van szüksége.

krisztian.moricz@groupama.hu

Online szerződés és online biztosításkötés

Szeretné magát, szeretteit és értékeit biztonságban tudni, de fárasztó az utánajárás. Keressen fel, elintézem!

+36 70 422 4742

Kapcsolatfelvétel

Írja meg röviden miben lehetek a segítségére.