Van már biztosítós embere?

Legtöbbünknek van választott fodrásza, körmöse, hentese…, de mi a helyzet ha értékeink védelméről van szó? Van, aki képviseli Önt a biztosítójánál? Ráadásul INGYEN!

… biztosítási tanácsadó weboldalára érkezett, kérem olvasson tovább.

 

Az év biztosítója: …  Biztosító

A … Biztosító szerződött partnereként örömömre szolgál tájékoztatni meglévő és leendő ügyfeleimet, hogy cégünk a MoneyMoon Awards-on 2014, 2018 és 2019 után 2020-ban is elnyerte az ÉV BIZTOSÍTÓJA címet!

Miért engem válasszon?

Az ÉV BIZTOSÍTÓJA kitüntető címet viselő … Biztosítónál dolgozom, amely megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy Önnek hazánk legkiválóbb biztosítási termékeiről adhassak tájékoztatást.

Most Önnek is lehetősége van arra, hogy azok közé tartozzon akiket én képviselek a biztosítónál.

 

Amit ígérhetek

Hosszútávú, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot. Ügyfeleimmel a szerződéskötést követően is összeköttetésben maradok, felmerülő problémáikkal a biztosító központi telefonszáma helyett engem kereshetnek – közvetlenül, személyesen vagy saját mobiltelefon számomon.

 

Korrekt és emberközpontú tájékoztatást. Biztosítási igény esetén ügyfeleimnek kizárólag a rájuk szabott biztosítási csomagot kínálom, az elérhető összes kedvezmény figyelembevételével.

 

Kötelezettségmentességet. Ha csupán érdeklődik egy biztosítás iránt, vagy díjkalkulációt szeretne készíttetni, Önt sem szerződéskötési, sem más kötelezettség nem terheli. Ráadásul ez a segítség díjmentes.

 

Őszinteség. Nem beszélek rá senkit semmire, ami nem neki való vagy elérhető lenne számára más előnyösebb lehetőség. Ez etikátlan és visszaélés az emberek bizalmával.

szakmai tapasztalat

ügyfél

Tájékoztatás kérés

Amennyiben szeretne további felvilágosítást kapni, illetve szeretné, hogy én képviseljem a biztosítójánál, kérem adja meg adatait és rövid időn belül telefonon egyeztetek Önnel a továbbiakról.

Érdeklődésének tárgya? (több is megjelölhető)

Személyes találkozás

Igényeihez alkalmazkodva személyes találkozás is lehetséges a Groupama Biztosító nagykátai vagy gödöllői irodájában, illetve akár az Ön otthonában is, előzetes időpontegyeztetést követően.

Közösségi média

Az alábbi közösségi média felületeken vagyok elérhető.