Önnek jár ez a lehetőség!

Móricz Krisztián biztosítási tanácsadó weboldalára érkezett.
Miért jó ez Önnek?

Az év biztosítója: Groupama Biztosító

A Groupama Biztosító szerződött partnereként örömömre szolgál tájékoztatni meglévő és leendő ügyfeleimet, hogy cégünk a MoneyMoon Awards-on 2014, 2018 és 2019 után 2020-ban is elnyerte az ÉV BIZTOSÍTÓJA címet!

Miért engem válasszon?

Az ÉV BIZTOSÍTÓJA kitüntető címet viselő Groupama Biztosítónál dolgozom, amely megfelelő hátteret biztosít ahhoz, hogy Önnek hazánk legkiválóbb biztosítási termékeiről adhassak tájékoztatást.

Amit megígérhetek…

Hosszútávú, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot. Ügyfeleimmel a szerződéskötést követően is összeköttetésben maradok, felmerülő problémáikkal a biztosító központi telefonszáma helyett engem kereshetnek – közvetlenül, mobiltelefonon.

 

Korrekt és emberközpontú tájékoztatást. Biztosítási igény esetén ügyfeleimnek kizárólag a rájuk szabott biztosítási csomagot kínálom, az elérhető összes kedvezmény figyelembevételével.

 

Kötelezettségmentességet. Ha csupán érdeklődik egy biztosítás iránt, vagy díjkalkulációt szeretne készíttetni, Önt sem szerződéskötési, sem más kötelezettség nem terheli. Ráadásul ez a segítség díjmentes.

 

Őszinteség. Nem beszélek rá senkit semmire, ami nem neki való vagy elérhető lenne számára más előnyösebb lehetőség.

 

szakmai tapasztalat

ügyfél

Tájékoztatás kérés

Amennyiben szeretne további felvilágosítást kapni, kérem adja meg adatait és rövid időn belül telefonon egyeztetek Önnel a továbbiakról.

Érdeklődésének tárgya? (több is megjelölhető)

Személyes találkozás

Igényeihez alkalmazkodva személyes találkozás is lehetséges a Groupama Biztosító nagykátai vagy gödöllői irodájában, illetve akár az Ön otthonában is, előzetes időpontegyeztetést követően.