Tisztelt Érdeklődő!
Az alábbi kérdőívet kitöltve tudja megadni adatait a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díjkalkuláció elkészítéséhez.
Ez csupán néhány percet vesz igénybe.
Adatkezelési tájékoztató.
Expressz közúti mentést és egyéb asszisztenciát nyújt autója és utasai számára. Partnerünk, az EuropAssistance országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával itthon és külföldön is számíthat segítségünkre! Szolgáltatások: Helyszíni javítás megszervezése Autómentővel való szállítás megszervezése Gépjárműtárolás megszervezése Hazautazás vagy úticélhoz történő továbbutazás megszervezése Visszautazás megszervezése a megjavított járműért Bérgépjármű bérlése Éjszakai szállás megszervezése Expressz kárkifizetés: ha Ön vétlen félként autójával kárt szenved, megelőlegezzük Önnek a kárkifizetést, és átvesszük Öntől az ügyintézés gondjait, intézzük a kárrendezést a károkozó gépjármű biztosítójával.
A biztosítási időszak utolsó napja. Kérjük, hogy az előző biztosítás évfordulójának a biztosítási időszak utolsó napját követő napot adja meg.
Az űrlap kitöltése nem minősül szerződéskötésnek vagy ajánlattételnek. Az adatok megadása az ajánlati dokumentum elkészítéséhez szükséges. A weboldal üzemeltetőjének adatvédelmi irányelveit ezen a linken ismerheti meg.